Yvesdjinouni

sprinkler montage

Installatie van sprinklersystemen is een nauwkeurig werk. De dagelijkse praktijk komt immers niet altijd overeen met de tekeningen of de situatie in de theorie. Vooral bij een brandveiligheidssysteem is een correcte werking echter van levensbelang. Yves heeft zich gespecialiseerd in de installatie van sprinklersystemen voor erkende sprinklerinstallateurs. Is VCA gecertificeerd en VSIA gediplomeerd en voorzien van alle benodigde gereedschappen,  zoals een draaisnijmachine, rilmachine en droogzaagmachine en uiteraard het standaard elektrisch en handgereedschap. Yves is in staat de montage van A tot Z voor u te verzorgen.

Bij de montage van sprinklerinstallaties is de onderlinge sprinkler en beugel afstand heel belangrijk. Ook moet gedacht worden aan de hoogte van de sprinklers uit het dak en dat de leidingen op voldoenden afschot liggen.

Vanzelfsprekende mogen de sprinklerkoppen tijden se montage niet beschadigen. Door te werken met speciale sprinklersleutels wordt de kans op beschadiging nihil.

Door voor inbedrijfsstelling het complete systeem eerst pneumatisch en daarna hydrostatisch te testen is de kans op lekkage en waterschade achteraf zeer klein.